Schietbioscopen in Nederland

Schietbioscopen in Nederland

 

Wellicht heb je hier nog nooit eerder van gehoord, maar er zijn een aantal schietbioscopen in Nederland. Ideaal voor als je buiten het Nederlandse jachtseizoen wilt blijven jagen maar niet naar het buitenland kan reizen. Wat is een schietbioscoop en waar kan je deze vinden in Nederland? Je leest het in dit blogartikel van Looqa!

 

Wat is een schietbioscoop?

 

Een schietbioscoop is een schietsimulator waar je door middel van moderne technologie het echte jacht gevoel meekrijgt. Realistische films geschoten in de natuur brengen je het gevoel alsof je buiten rondloopt. De films kunnen meerdere keren achter elkaar af worden gespeeld zodat je de ideale schiet mogelijkheden kan analyseren. Iedere jacht situatie kan zo worden nagemaakt. Een schietbioscoop is zo ook ideaal voor het verantwoordelijk leren omgaan met een wapen en het oefenen van gericht schieten. Verder kan je in een schietbioscoop natuurlijk het hele jaar oefenen en leer je hier ook het maken van een overwogen schot analyse.

 

Bij de meeste schietbioscopen in Nederland kan je gewoon je eigen wapens meenemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om wapens te lenen. Munitie is vanzelfsprekend te verkrijgen bij de schietbioscoop. Op de schietbaan verschijnen in stijl? Bestel nu de mooiste jacht kleding bij LOOQA!

    08-11-2018 16:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.