Looqa - Härkila en Seeland jachtkledingwinkel


LOOQA is de jachtwinkel met het grootste assortiment Harkila en Seeland jachtkleding en jachtartikelen van de Benelux. De juiste jachtkleding is essentieel, want het zorgt ervoor dat u als jager maar op een ding hoeft te focussen: de jacht. De producten van Harkila en Seeland zijn van uitstekende kwaliteit en beiden merken zijn niet meer weg te denken uit de jachtsector.

Onze merken

Bij Harkila en Seeland wordt er onder andere gelet op het materiaal en de pasvorm. Bij iedere broek, jas of overhemd koopt u niet alleen iets exclusiefs, maar ook jaren draagplezier. Ook hebben Harkila en Seeland jachtkleding en jachtartikelen voor iedere gelegenheid, van formele jachtfeesten tot artikelen voor dagelijks gebruik.

Jachtkleding voor heren

Looqa biedt een jachtkleding collectie voor zowel heren als dames. Met de jachtkleding van LOOQA komt u overal goed voor de dag. Bij de heren jachtkleding wordt er gelet op de goede materialen, uitstekende kwaliteit en comfortabele pasvorm. De heren jachtkleding is onder andere waterbestendig, windbestendig, luchtdoorlatend (ventilerend) en licht in gewicht.

Jachtkleding voor dames

De vrouwelijke collectie heeft dezelfde kenmerken, functies en duurzaamheid als de herencollectie maar dan met een vrouwelijke pasvorm. De dames jachtkleding is onder andere waterbestendig, windbestendig, luchtdoorlatend (ventilerend) en licht in gewicht.  

Jachtkleding voor kinderen

Ook voor de kinderen is er een speciale jachtkleding collectie. Ook hier wordt er gelet op de goede materialen, uitstekende kwaliteit en comfortabele pasvorm.

Jachtartikelen

LOOQA biedt een ruime collectie jachtartikelen waaronder de beste jachtmessen, rugzakken & tassen en nachtkijkers. Allen speciaal ontwikkeld voor de jacht. Zie voor de specifieke kenmerken per jachtartikel de omschrijving op de productpagina.