filter_list

Filter

Nachtkijkers
LOOQA biedt een ruim assortiment aan jachtartikelen waaronder nachtkijkers. De nachtkijkers hebben veel verschillende mogelijkheden en kwaliteiten zoals onder andere vergroting, een scherp en duidelijk beeld, laserlamp, de beste beeldkwaliteit bij weinig licht en warmtebeeld. Zie voor de specifieke kenmerken per nachtkijker de omschrijving op de productpagina.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Seeland Verrekijker Draagriem

29,95

Mogelijkheden nachtkijkers

De nachtkijkers die LOOQA biedt hebben veel verschillende mogelijkheden. Hieronder worden een aantal van deze mogelijkheden verder toegelicht.

Nachtkijker voorzet

Pulsar biedt onder andere een voorzet nachtkijker, die ontworpen is om snel en eenvoudig op nagenoeg iedere richtkijker te monteren. Zo ziet u ‘s nachts perfect! Met de voorzet nachtkijker ziet u het wild en uw kruis helder en duidelijk. Speciaal ontworpen voor de jacht, schietverenigingen en voor nachtvideo-opnames.

Warmtebeeld voorzet

Naast de traditionele warmtebeeldkijker van Pulsar biedt LOOQA ook de nieuwe lijn ‘frontsnipers’. Deze warmtebeeld voorzet kijkers kunnen in een handomdraai worden veranderd van een normale richtkijker naar een warmtebeeldkijker. Deze kijkers kunnen ook monoculair gebruikt worden. Heb je geen zin om tijdens het jagen steeds van richtkijker te wisselen? Dan is een warmtebeeld voorzetkijker de uitkomst!

Warmtebeeldcamera

Met de warmtebeeldcamera's van Pulsar heeft u een detectie bereik van maar liefst 1800 meter. Het beeldscherm heeft een zeer hoge resolutie. Hierdoor heeft u scherpe beelden met een goed contrast. Daarnaast zijn deze warmtebeeld camera’s ook zeer makkelijk te bedienen. Niks blijft voor u met deze camera’s onopgemerkt! De warmtebeeldcamera’s zijn er in verschillende prijscategorien. Het verschil zit hem in het verminderde bereik en de lagere resolutie van het beeldscherm. Ook is het met het prijsbewustere model niet mogelijk om te streamen via WiFi. Bent u op zoek naar een goede warmtebeeldcamera voor een lagere prijs dan laat het Helion model u zeker niet in de steek. Dit model heeft namelijk nog steeds een bereik dat voor veel situaties genoeg is.

Daarom koopt u nachtkijkers bij Looqa!

  • Veilig winkelen
  • Goede service en garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Betaalmogelijkheden: iDeal, Bancontact, Paypal en Overboeking
  • Rijke jacht en outdoor ervaring
  • Levertijd binnen 2 a 4 werkdagen