Ook Seeland is goed vertegenwoordigt bij LOOQA. Heel het Seeland assortiment is te bekijken bij LOOQA. Weer zo'n topproduct uit Denemarken met een prachtige collectie Seeland jachtkleding voor de dames, heren en niet te vergeten de Seeland kindercollectie. 

Seeland is ontwikkeld voor al uw behoeftes tijdens de jacht, vakantie of outdoor activiteiten. Het merk heeft zich gespecialiseerd in het produceren van jachtkleding, jachtschoenen en jachtlaarzen met daarnaast een groot assortiment jacht-accessoires. Om de Seeland kleding en Seeland schoenen 100% water- en winddicht te houden heeft Seeland het Seetex membraam ontwikkeld en toegepast op haar collectie.

Tevens zijn veel producten van Seeland, als extra, voorzien van Amaretta op de schouders en knieen. Dit zorgt voor extra bescherming en voor een sublieme afwerking. Seeland kleding en Seeland schoenen in een zeer breed assortiment bij LOOQA!

Kijkt u ook eens in ons 
LOOQBOOK .
Daar vindt u meer informatie over de materialen en technieken van Seeland. Voor de juiste kledingmaat en schoenmaat......... download hier uw 
matentabel.

Veel kijk en shopplezier toegewenst!

Team LOOQA