Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Seeland Winster softshell schietvest Dames

119,00

 
Bij LOOQA vindt u het grootste assortiment Harkila en Seeland jachtkleding en jachtartikelen voor dames van de Benelux. De dames jachtkleding en jachtartikelen van LOOQA zijn uitermate geschikt voor tijdens de jacht of andere outdooractiviteiten. De dames jachtkleding van LOOQA is zorgvuldig geselecteerd met oog voor nette, sterke, warme en stoere jachtkleding voor dames van uitstekende kwaliteit.

Bekijk het ruime aanbod Harkila en Seeland jachtkleding en jachtartikelen voor dames die LOOQA voor u geselecteerd heeft en zorg dat u onbezorgd op pad gaat. Jachtkleding voor iedere gelegenheid, van formele jachtfeesten tot artikelen voor dagelijks gebruik. Bij Harkila en Seeland wordt onder andere gelet op het materiaal en de pasvorm. Want naast comfort wilt u toch ook een een vrouwelijke pasvorm? Bij iedere broek, jas of overhemd koopt u niet alleen iets exclusiefs, maar ook jaren draagplezier.
 
 
LOOQA biedt een breed assortiment aan innovatieve en compromisloze jachtkleding voor vrouwen. Dezelfde kenmerken, functies en duurzaamheid als de herencollectie maar dan met een vrouwelijke pasvorm. De dames jachtkleding zijn onder andere waterbestendig, windbestendig, luchtdoorlatend (ventilerend) en licht in gewicht.

De jachtkleding voor dames is zorgvuldig geselecteerd met oog voor:

 • goede materialen
 • uitstekende kwaliteit
 • comfortabele pasvorm
 • een vrouwelijke fit
Door de combinatie van deze elementen is het assortiment jachtkleding en jachtartikelen voor dames onmisbaar tijdens het jagen, bersen of andere outdoor activiteiten en hoeft u zich maar op één ding te focussen: de jacht.

Tot slot ziet de geselecteerde jachtkleding voor dames er ook nog eens heel goed uit! Veel van de jachtkleding kunt u ook makkelijk dragen buiten de jacht. Met de jachtkleding van LOOQA komt u overal goed voor de dag. Bekijk het ruime aanbod Harkila en Seeland jachtkleding en jachtartikelen die LOOQA voor u geselecteerd heeft en zorg dat u onbezorgd op jacht gaat.

Merken dames jachtkleding

Harkila dames jachtkleding

De jachtkleding en jachtartikelen van Harkila zijn gekozen op basis van zeer hoge kwaliteit en gebruik van de beste materialen. De jachtkleding van Harkila is waterproof, windproof, ademend en licht gewicht.

Bekijk de jachtkleding voor dames en lees meer informatie over het merk op de pagina van Harkila.

Seeland dames jachtkleding

Seeland is gespecialiseerd in het produceren van jachtkleding, jachtschoenen, jachtlaarzen en jachtartikelen. Seeland jachtkleding en jachtartikelen zijn authentiek, rauw en ruig.

Bekijk de jachtkleding voor dames en lees meer informatie over het merk op de pagina van Seeland.

Dames jachtkleding voor ieder seizoen

Een goede jager heeft de juiste jachtkleding voor ieder seizoen. Als je in de winter namelijk jachtkleding draagt die niet waarmaakt wat het belooft kan het wel eens een teleurstellende dag worden. Wanneer je voeten bijvoorbeeld eenmaal koud zijn, krijgt u ze moeilijk weer warm. Door de kou kunt u verkrampt raken, wat ervoor zorgt dat uw reactietijd afneemt. Ook kan een te dikke jas ervoor zorgen dat uw bewegingsvrijheid afneemt. LOOQA heeft er daarom voor gezorgd dat we u voor iedere gelegenheid kunnen voorzien van de juiste jachtkleding.

Ook in de zomer is een juiste outfit essentieel. Een goed geventileerde jas met de juiste print zorgt er namelijk voor dat u het niet te warm krijgt tijdens het jagen en toch goed gecamoufleerd bent. Daarnaast zorgen de waterdichte stoffen ervoor dat u droog blijft tijdens een bui.

Uw jachtkleding wordt tijdens het jagen flink op de proef gesteld. Niet alleen het weer, maar ook de uitstekende takken, doornen en struiken stellen uw jachtkleding op de proef.

De juiste jachtkleding zorgt voor:
 • Verkoeling bij warme temperaturen (ventileren)
 • Warmte tijdens het koude najaar
 • Dat u altijd droog blijft, zelfs bij de zwaarste regenbuien
 • Dat uw kleding niet beschadigd raakt
Zie voor de specificaties per artikel de productomschrijving op de productpagina.  

Daarom koopt u dames jachtkleding bij Looqa!

 • Veilig winkelen
 • Goede service en garantie
 • 14 dagen retourrecht
 • Betaalmogelijkheden: iDeal, Bancontact, Paypal en Overboeking
 • Rijke jacht en outdoor ervaring
 • Levertijd binnen 2 a 4 werkdagen
 • Grootste assortiment Harkila en Seeland van de Benelux  

Meer informatie over dames jachtkleding?

Neem gerust een kijkje in ons LOOQBOOK voor inspiratie, meer informatie, video’s en foto’s van Harkila en Seeland. Bent u op zoek naar de juiste kledingmaat en/of schoenmaat? Download dan onze maattabel, te vinden op de productpagina’s.

Veel kijk, shop en natuurlijk jachtplezier toegewenst!

Team LOOQA