filter_list

Filter

LOOQA biedt een ruim assortiment aan jachtartikelen van Decoy. De beste jachtartikelen waaronder lokvogels, steunstokken, schietstokken, slipriemen, halsbanden, transportbenchen, dressuurs, troffee schilden en camouflagenetten. Zie voor de specifieke kenmerken per jachtartikel de omschrijving op de productpagina.


Weergave:
  1 / 21  Bezig met laden...
visibility

Decoy Geweven Halsband met belletje

9,95

visibility

Decoy transportbench voor honden

89,95

visibility

Decoy transportbench voor honden

109,00

visibility

Decoy transportbench voor honden

149,00

visibility

Decoy hondenbel

5,95

visibility

Decoy hondenbel

6,95

   1  2 3 4 5  

Verschillende soorten jachtartikelen van Decoy

Lokvogels

De lokvogels zijn voorzien van een speciale zachte coating die qua kleur en matheid overeenkomt met een echte vogel. Hierdoor gaan de lokvogels niet glimmen in de zon of als ze nat zijn.

Steunstokken

Speciale stokken met een sterke haak om camouflagenetten vast te zetten. Het onderste gedeelte is voorzien van een poedercoating om roest tegen te gaan. Door de speciale voetsteun zijn de steunstokken zelfs in harde grond gemakkelijk te plaatsen.

Schietstokken

De schietstokken zijn makkelijk verstelbaar in hoogte door de eenvoudige snelsluitingen en zijn demontabel. Door de duidelijke hoogteaanduidingen zijn deze zelfs in het donker zichtbaar. Daarnaast zorgen de rubberen pootjes ervoor dat het plaatsen weinig geluid maakt. Ook zijn de schietstokken voorzien van een rubberen handvat zodat deze ook bij nat weer goed in te stellen is. De u-oplegging kan eventueel ook verwijderd worden zodat u de stokken als camera statief kunt gebruiken.

Slipriemen

De Dunne slipriemen zijn speciaal ontwikkeld voor de hond met een comfortabele grip voor u als baasje. De riemen zijn gemaakt van speciaal sneldrogend opvallend materiaal. Hierdoor blijft de riem niet lang nat na een regenbui.

Halsbanden

Verstelbare comfortabele halsbanden in verschillende kleuren met een ring om een riem aan te bevestigen.

Transportbenchen

De transportbenchen zijn lichtgewicht en praktisch. Door de praktische vorm past deze perfect in de achterbak van de meeste auto’s. Wanneer hij niet gebruikt wordt kan hij ingeklapt worden zodat hij weinig ruimte in beslag neemt. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat uw hond de bench niet kan beschadigen. De bench wordt geleverd met een water en voerbak en kan aan de boven en onderkant worden opengeritst. Wanneer u de bench openmaakt valt de voorflap over uw bumper, waardoor deze niet beschadigd kan worden bij het in en uitspringen van de hond.

Dressuurs

Een stevige dressuur lijn met een katoenen band. De dressuurs zijn in lengte verstelbaar en beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren.

Trofee Schilden

De trofee schilden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en gemaakt van de hoogste kwaliteit eikenhout en met of zonder (zwarte) lak. Speciaal ontwikkeld voor uw mooiste vangsten.

Camouflagenetten

Dubbellaagse camouflagenetten voor tijdens het jagen of bespieden van vogels. De camouflagenetten zijn gemakkelijk te monteren aan bomen of de daarvoor bestemde steunstok.

Daarom koopt u decoy bij Looqa!

  • Veilig winkelen
  • Goede service en garantie
  • 14 dagen retourrecht
  • Betaalmogelijkheden: iDeal, Bancontact, Paypal en Overboeking
  • Rijke jacht en outdoor ervaring
  • Levertijd binnen 2 a 4 werkdagen